Verkstad

Våra expertområden

Med en bred kompetens servar vi, lagar och sköter påbyggnationer för allt från lastmaskiner och lastbilar. För att garantera bästa möjliga resultat oberoende av det område just du behöver hjälp med har vi skicklig personal inom respektive specialområde. 
 
Inom de områden vi arbetar är det viktigt med både rutin och en strävan att utvecklas. Vi har kompetent personal som tillsammans utgör en skicklig arbetsgrupp som kan hantera allt från det minsta till det största projektet.

Lastbilar och påbyggnationer

Till vår verkstad i Hedesunda tar vi bland annat emot lastbilschassi där vi sköter monteringen av allt från kranar och flak till dragning av den elektronik som krävs. Efter att lastbilen har de komponenter den ska ha ser vi till att den kommer till besiktning och lämnas för foliering. Vi ser därefter till att lastbilen kommer till sin slutdestination.
​​​​​​​
På vår verkstad i Gävle servar och lagar vi lastbilar och maskiner. Oberoende av hur just ditt behov ser ut så hör gärna av dig till oss om du har några frågor kring vårt arbete med lastbilar!
​​​​​​​Vi kan ofta erbjuda snabba tider.


Kontakta verkstaden

​​​​​​​
​​​​​​​verkstad@ekmanshedesunda.se